Audities musical Water en Vuur

Tijdens het 350 jarig jubileum van de Oude Hollandse Waterlinie speelt de nieuwe musical Water en Vuur acht keer in zeven verschillende theaters. Op 13 november 2021 zijn hiervoor de audities.

Tijdens het rampjaar 1672 moet de 21 jarige prins Willem III ons land verdedigen tegen de Franse zonnekoning. Hiervoor zet hij de polders onder water rond het dorp van Marieke. Wanneer soldaat Jeff vertelt dat ook haar boerderij moet worden afgebroken, slaat er toch een vonk tussen hen over.

Overleven ze het oorlogsgeweld? En lukt het de prins om ons land te reden?

De repetities starten in februari 2022 en zijn op de vrijdagavond en enkele weekeinddagen in Nieuwerbrug (tussen Gouda en Utrecht). Er wordt gespeeld in september en oktober 2022 in Gouda, Bodegraven, Woerden, Alphen aan den Rijn, Vianen, Schoonhoven en Gorinchem.

Tekst en regie: Michiel van de Burgt
Muziek: Florian van der Reijden
Muzikale leiding: Michel de Valk
Choreografie: Sharon Slachter
Meer informatie en aanmelden: www.musicalwaterenvuur.nl


Neem direct contact op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Vraag en aanbod

  Contact

  Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

  Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

  Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

  © 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk