Atelier- Kunstroute Mei 2020

In de laatste weken van 2019 heeft het bestuur van Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk haar blik alweer gericht op het volgende voorjaar. In 2020 is het weer zover. Onze tweejaarlijkse atelier-kunstroute in de maand Mei gaat weer van start. Zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 zullen er weer vele kunstenaars hun deuren openen om een weekend lang te tonen wat er in de afgelopen twee jaar is gemaakt.

Kunstenaars die wonen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor deelname. Wil je liever als groep meedoen of met een gastexposant (die hoeft niet perse inwoner van onze gemeente te zijn) dan kan dat natuurlijk ook.

Een aanmeldingsformulier staat op de website van de Kunstkring: www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl Daar staan ook duidelijk alle voorwaarden vermeld. De inschrijfdatum sluit 23 februari 2020. Het Evertshuis aan de Julianastraat 4 in Bodegraven biedt weer de mogelijkheid van een overzichtsexpositie van de deelnemers van 7 mei tot en met 26 mei 2020.

In het voorjaar van 2020 zal de organisatie van de atelierroute weer van zich laten horen. We weten dan de laatste stand van zaken rond de officiële opening, deelnemers, sponsors, locaties, etalagekunst.. Bezoek nog eens onze website waar je foto’s vindt van het werk van deelnemers aan de atelierroute van twee jaar geleden.

Het bestuur van de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk.


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk