Alle voorstellingen, films en BRAVO! activiteiten GEANNULEERD t/m 31 MAART 2020

In verband met de nieuwe maatregelen van het kabinet en het RIVM heeft het Evertshuis besloten alle voorstellingen en films in de theaterzaal te annuleren tot en met 31 maart.

Tevens gaan alle BRAVO! activiteiten in deze periode ook niet door. Met dit besluit hopen we verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen. We doen ons best om voor alle voorstellingen nieuwe data te vinden, uw tickets blijven geldig. U krijgt hiervan via mail bericht. Mocht u niet kunnen of de voorstellingen gaan helemaal niet door, dan krijgt u uw geld terug. Gezondheid voor alle bezoekers, artiesten, vrijwilligers en medewerkers van het Evertshuis vinden wij belangrijk. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@evertshuis.nl of bellen naar 0172-618 484. We danken u voor uw begrip!


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk