Afscheid Lizette

Bij het afscheid van Lizette Visscher heeft burgemeester Christiaan van der Kamp de erepenning van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk uitgereikt. Uit dankbaarheid en erkenning voor haar enorme inzet overhandigde Leo Dijkmans haar – virtueel – vanuit de culturele commissie een prachtig kunstwerk.
Het kunstwerk is gemaakt door Marry Buiks en heeft de volgende betekenis:
“Verbinding”
Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien,
gehoord en gewaardeerd voelen,
kunnen geven en ontvangen zonder oordeel,
en steun en kracht ontlenen aan de relatie.


Neem direct contact op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Vraag en aanbod

  Contact

  Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

  Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

  Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

  © 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk