Carry Dekker-Mol

KERAMISCHE OBJECTEN

Naast teken- en schilderwerk ben ik halverwege de 90-er jaren gaandeweg met klei aan de slag gegaan. Basiskennis en techniek heb ik gedurende enkele jaren tijdens keramiekcursussen bij o.a. de Werkschuit te Gouda opgedaan. Daarna heb ik mij autodidactisch verder ontwikkeld.

Ik werk uitsluitend met handvormen. Mijn werk is strak en heeft in beginsel steeds een gebruiksfunctie. Er komen regelmatig invloeden van architectuur in naar voren. Soms ook laat ik mij leiden door de natuur. Subtiel en vaak alleen met aanduidingen van details. Toch experimenteer ik ook met andere vormen, omdat ik mij daar ook in wil uiten.

Mijn werk is gesigneerd met de letters CHM, met de aanduiding van het jaar waarin het werk is gemaakt.

Ik heb mijn atelier en expositieruimte aan huis .

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk