Zing Nederlands met me

Dinsdag 03 maart 2020

Elke eerste dinsdag van de maand (van september tot mei) organiseert het Evertshuis in samenwerking met Bibliotheek De Groene Venen dit evenement.
‘Zing Nederlands met me’ is een gratis meezingconcert voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren gebruiken, omdat zingen leuk is en een taal leren sneller gaat als je dit zingend doet.

Het is bovendien voor iedereen die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten.

In de theaterzaal komen een uur lang bekende Nederlandse liedjes aan bod, bijvoorbeeld ‘In Holland staat een huis‘, ‘Het is altijd lente..‘ of ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer. Onder professionele begeleiding van zangdocente Tessa Maalcke.
Plezier staat voorop!

Tijd: 10:30 uur tot 11:30 uur
Zaal: Theaterzaal Evertshuis
Entree: gratis

Overige Data:

Dinsdag 7 april 2020

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk