Workshop “Edelsmeden” in Reeuwijk

Zaterdag 26 januari 2019

Regelmatig worden er workshops edelsmeden verzorgd in het atelier van “uniek sieraad”.

Iedereen kan kennis maken met het mooie vak en zelf een zilveren sieraad naar keuze maken. Dit kan bijv. een fantasie-ring, hanger, broche of set oorbellen zijn.

Deelnemers krijgen een eigen werkplek met professioneel gereedschap in het atelier en mogen alle werkzaamheden zoals zagen, vijlen, slijpen, solderen, hameren, polijsten en afwerken zo veel mogelijk zelf uitvoeren.

Natuurlijk krijgen zij advies en begeleiding, maar ook voor gezelligheid, koffie, thee, fris en iets lekkers erbij wordt gezorgd. Voorkennis of ervaring zijn niet nodig. Er wordt voor een glanzend eindresultaat gezorgd!

26 januari, 27 januari, en 13 februari

Locatie Reeuwijk
’t Kerkestuk 95
2811BE Reeuwijk
E-mail: Info@unieksieraad.nl
Telefoon: 0619610979

Prijzen v.a. € 49,50 p.p.
Meer informatie: www.unieksieraad.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2015 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk