UKKIECONCERT (2+) in het Evertshuis

Woensdag 25 november 2020

Muziek maken is leuk! Peuters gaan samen met hun (groot)ouders op muzikale ontdekkingsreis: samen zingen, spelen en bewegen.

Kinderen leren en ontdekken nieuwe geluiden, verhalen en bewegingen. En de ouders blijven natuurlijk niet zitten. Het zijn concerten waarbij de allerkleinsten zich helemaal kunnen uitleven.

Een thema staat vaak centraal, bijvoorbeeld één van de seizoenen of een feestdag. De Ukkieconcerten worden gegeven door muziekdocente Lucienne de Valk.

WOENSDAG 25 november 2020
JEUGD & FAMILIE (2+)
AANVANG 9.30 uur
ENTREE € 5,00 per kind, 1 ouder of verzorger gratis

Volgende ukkieconcerten zijn op:

woensdag 25 november
vrijdag 15 januari
woensdag 17 februari
vrijdag 12 maart

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk