Uitnodiging Kunstenaarsborrel

Vrijdag 29 maart 2019

Uitnodiging Kunstenaarsborrel

Hierbij nodigen we u uit voor de Kunstenaarsborrel op vrijdag 29 maart a.s., om 19.30 uur (tot 21.30 uur)in Café de Sporthoeve, Vromade 1 in Bodegraven.

In samenwerking met de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk hebben Renske Koster, Leo Dijkmans en Marry Buiks het idee opgepakt om een borrel
te organiseren voor kunstenaars en kunstenmakers woonachtig in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Maakt u muziek, beelden, keramiek, schilderijen etc. kom dan eens kennismaken met collega’s. Drink een glaasje met andere kunstenaars en ga het gesprek aan.

Tijdens het Kunstenaarscafé zouden we graag met u van gedachten willen wisselen over hoe we kunst, in de breedste zin van het woord, in Bodegraven-Reeuwijk aandacht kunnen geven.

Wat moeten we doen om belangstellenden, bezoekers, toeristen, liefhebbers van kunst, wandelaars etc. naar ons Dorp te trekken?
We hebben natuurlijk o.a. de kunstroute en een aantal POP-UP winkels maar wat kunnen we er samen aan doen dat onze tante uit Leiden tegen haar partner zegt zullen we vanmiddag eens naar Bodegraven gaan.

De Wethouder van o.a. Cultuur, Robèrt Smits is overigens deze avond ook aanwezig om de nieuwe cultuurnota toe te lichten.
Ook fotograaf Ap Quist is aanwezig om een korte lezing te houden over fotografie.

We ontmoeten u graag op vrijdag 29 maart a.s. voor een drankje, het eerste drankje is voor onze rekening, een hapje en een goed gesprek.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk