Tooske Ragas, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo – Liften2: Celdeling (try-out)

Donderdag 24 september 2020

ONDER VOORBEHOUD i.v.m. CORONA / 1,5 meter MAATREGELEN.

Een gevaarlijk leuke muzikale komedie.* Na het succes van “Liften” bundelen de dames Ragas, De Kruijf en Van der Loo, oftewel Tooske, Joke en Marleen, hun krachten in dit ontroerende nieuwe deel. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw.

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren vastgezeten te hebben in een lift, belanden stewardess Karlijn en verpleegster Saskia vanwege een noodlottig incident achter de tralies. Daar delen ze de cel met de Gooische danseres Steef. Karlijn worstelt tijdens een scheiding met haar toekomst als alleenstaande moeder, Saskia moet af zien te rekenen met haar grenzeloze onzekerheid en Steef probeert te dealen met de heftige ‘misdaad’ die ze heeft gepleegd. Terwijl hun verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op.

Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ‘escape’ waarbij uw lachrimpels zeker gelift zullen worden.
*Liften2: Celdeling is prima te bekijken zonder het eerste deel gezien te hebben.

DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2020 Evertshuis Bodegraven
MUZIKALE KOMEDIE (try-out)
AANVANG 20:30 uur
ENTREE € 24,00 inclusief drankje

Foto Marloes Kemps

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk