Reeuwijk Klassiek – Lavinia Meijer & Ciconia Consort

Vrijdag 26 november 2021

Harpiste Lavinia Meijer is wereldberoemd. Ze speelt in de belangrijkste concertzalen van New York tot Berlijn en deelt het podium met grootheden als Philip Glass, die zelfs muziek voor Lavinia componeerde, Ludovico Einaudi en Iggy Popp. Maar hoe succesvol Lavinia ook is, ze blijft met beide benen op de grond staan.

Terugkijkend op haar indrukwekkende carrière vertelt Lavinia: “Talent is lang niet alles. Je hebt durf nodig. Het leven is een weg die niet altijd recht loopt.” Mensen bekendmaken met de klank en de mogelijkheden van de harp, dat is de persoonlijke missie van Lavinia Meijer. Het heeft haar wereldroem bezorgd. Maar dat is niet wat haar drijft. “Voor mij is de harp bijna een levensovertuiging geworden.”

Het strijkorkest Ciconia Consort is een internationaal gezelschap van 20 jonge topmusici. Het orkest staat onder leiding van Dick van Gasteren, die ook vaste gastdirigent is bij het befaamde Simón Bolívar Orkest in Venezuela.

LET OP! DEZE VOORSTELLING IS IN ZALENCENTRUM DE BRUG IN REEUWIJK. DE KAARTVERKOOP GAAT VIA REEUWIJK KLASSIEK.

VRIJDAG 26 NOVEMBER 2021

GENRE KLASSIEK

AANVANG 20:15 uur

ENTREE € 24,00 (incl. consumptie) – JONGERE tot 30 jaar € 7,50*

*VOOR MEER INFO EN TICKETS GA NAAR www.reeuwijkklassiek.nl

Reeuwijk Klassiek ​

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk