Reeuwijk Klassiek – Klára Würtz, piano

Vrijdag 27 september 2019

Klára Würtz is zonder twijfel een van de prominentste Hongaarse pianisten van haar generatie. Zij won veel belangrijke prijzen en speelde in Carnegie Hall met het Boston Symphony Orchestra o.l.v. Bernard Haitink.

In het Mozartjaar werd zij uitgenodigd om in de geboorteplaats van Mozart een Mozartrecital op de prestigieuze Salzburger Festspiele te geven.

Klára speelt met levendigheid en pure opwinding, tegelijkertijd met een fijnheid die zo mooi en zeldzaam is! Voor ReeuwijkKlassiek speelt zij Schumann, Mozart en Chopin.

Datum: vrijdag 27 sept 2019
Genre: Klassiek
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 22,00 (inclusief consumptie) – tot 30 jaar € 7,50*
*Tot donderdag 26 september, 12.00 uur kunnen er kaarten via het Evertshuis gekocht worden: online/ aan de theaterkassa. Daarna zijn kaarten uitsluitend aan de zaal in Reeuwijk verkrijgbaar.

Reeuwijk Klassiek ​

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk