Start Projectkoor Fabulous!

Maandag 04 maart 2019

Zing mee met projectkoor Fabulous!

Altijd al willen weten hoe het is om te zingen in een dameskoor? Grijp dan nu je kans en zing 5 keer mee met het Fabulous projectkoor!

WAT

O.l.v. dirigent Renate Algera ga je gedurende 5 repetities in een kleine groep op ontspannen wijze aan de slag met het ontdekken van je stem en het (meerstemmig) instuderen en zingen van 1 of meer (pop)songs.

VOOR WIE

Voor alle vrouwen vanaf 18 jaar die het leuk vinden om te zingen. Ervaring is niet nodig.

WANNEER

Op maandagavond 4-3 van 20.00 – 22.00 uur.

WAAR

In de Willibrordschool Bodegraven.

KOSTEN
€ 25,- voor 5 repetities.

MEER INFO EN AANMELDEN
Lijkt het je wat om te ervaren of zingen in een (dames)koor iets voor jou is? Meld je dan direct aan per e-mail: info@koorfabulous.nl
Ook als je eerst graag nog wat meer wilt weten, kun je een e-mail sturen.

Ken je dames die dit leuk zouden vinden? Deel dan dit evenement vooral!

Fabulous

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk