Presentatie Theaterprogramma 2020/2021

Zaterdag 12 september 2020

In deze voor iedereen moeilijke periode, kijken we graag vooruit naar de toekomst… Ons nieuwe theaterprogramma was al bijna helemaal rond, achter de schermen waren we druk bezig met alle voorbereidingen voor de theaterbrochure en preview avond organiseren. Toen kwam het Corona virus om de hoek aangeslopen als een mokerslag.

Wat nu? Nieuwe plannen, we kijken naar voren! Daarom hopen we iedereen in goede gezondheid te mogen begroeten op ZATERDAGAVOND 12 SEPTEMBER 2020, voor de spetterende presentatie van ons nieuwe THEATERPROGRAMMA 2020-2021. Met optredens van diverse artiesten. Kom je ook?
ZATERDAG 12 SEPTEMBER 2020
AANVANG 20:00 uur
TOEGANG GRATIS

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk