Poppentheater Dubbele Jan – Klein, zwart vogeltje (2+)

Woensdag 22 september 2021

Piep, piep, piep. Is het een muis? Is het een telefoon? Nee, het is een klein zwart vogeltje dat zit daar hoog in de boom. ‘Klein zwart vogeltje’ is een vrolijke voorstelling voor de allerkleinsten en (groot)ouders met veel humor en muziek. Handpoppen en stokpoppen vervullen de hoofdrollen.

Deze voorstelling sluit aan bij de Nationale Voorleesdagen 2021*. Meer informatie hierover vindt u HIER> Het gekozen boek is “Coco kan het!” van Loes Riphagen. Over de schrijfster:

‘Ik ben zo ontzettend trots dat mijn prentenboek is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2021. Wat een bijzondere eer! Coco kan het! is volgens mij een prentenboek dat veel gezinnen plezier en hopelijk ook inspiratie kan geven, ook juist in deze bijzondere omstandigheden nu we allemaal thuis moeten blijven. Ik hoop dat heel veel ouders, opa’s en oma’s en docenten hun kinderen voorlezen, ‘live’ of via een beeldscherm.

Evertshuis WOENSDAG 22 SEPTEMBER 2021

JEUGD & FAMILIE (2+)

AANVANG 15:00 uur

ENTREE € 7,50

DUUR: 40 minuten

Het Evertshuis organiseert deze voorstelling in samenwerking met bibliotheek De Groene Venen in het kader van de nationale voorleesdagen.

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk