Neil Young Tribute Band

Woensdag 08 juni 2022

Wegens de storm op 18 februari is deze voorstelling verplaatst naar 8 juni 2022. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Mocht u verhinderd zijn op de nieuwe datum, stuur ons dan even een berichtje via info@evertshuis.nl.

Deze viermans-formatie laat het publiek de muziek van Neil Young beleven in al haar verscheidenheid; het ruige elektrische werk, de akoestische ‘country’ en de mooie kleine solosongs. De stem van de Vries lijkt zo op die van Young, dat hier wel sprake moet zijn van een vocale dubbelganger. Veel samenzang, gevarieerd solowerk, alles vol overgave en ‘in de geest van’.

‘Een avondje nostalgie en muzikaliteit om nog lang van na te genieten!!’

De Neil Young Tribute Band bestaat uit:
Henri de Vries (zang, piano, gitaar, mondharmonica)
Gijsbert Diteweg (lapsteel, viool, gitaar)
Danya Plugge (zang, bas)
Bert Fonderie (zang, drums)

WOENSDAG 8 JUNI 2022

MUZIEK

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 20,00 incl. drankje

Meer info: http://www.neilyoungtribute.nl/

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk