Marja van Katendrecht – Marja’s Grote Tupper Topper Show

Woensdag 16 juni 2021

Een sprankelende show met liedjes en verhalen, verlangens en dromen, gebracht door Tupperware-consulente Marja van Katendrecht.

Gooi je vooroordelen van ‘oubollig’ overboord, stel jezelf open en laat je verrassen! Bijgestaan door de good old Tupperware bakjes, brengt de ontwapenende Marja gesprekken met het publiek op gang. Ze luistert en ze vertelt. En dat levert mooie, lieve, gekke en verbazingwekkende verhalen op.

Marja van Katendrecht is de Nederlandse ambassadrice van Rotterdam. Al jaren beroemd in haar stad en omstreken, maar na deze tournee in heel Nederland. Marja is soms een beetje eenzaam maar altijd in voor een avontuur. Winnaar van de persoonlijkheidsprijs Cameretten 2008. Marja: “Ik breng ouderwetse gezelligheid in een compleet nieuw bakje. Vaak zeggen mensen: Oh joh, Tupperware, bestaat dat nog? Soms zeg ik dan heel eerlijk: Ja, net als ik…”

Woensdag 16 en donderdag 17 juni 2021 Evertshuis Bodegraven
CABARET
AANVANG 20.30 uur
ENTREE € 17,50 (met pauzedrankje)

Enkele publieksreacties:

‘Super leuke show’
‘Geweldige interactie met het publiek’
‘Ik ga mijn collectie Tupperware uitbreiden’
‘Ik wist niet dat een Tupperware party zo leuk kon zijn’

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk