Tweejaarlijkse Kunstmarkt in Bodegraven

Zaterdag 18 mei 2019

Het is bijna lente, dus organiseert de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk weer een lokaal kunstevenement: de kunstmarkt in mei.

Op zaterdag 18 mei vindt om 11.00 uur ‘s morgens de opening plaats in de foyer van “bij Everts”. Tegelijk met de opening van een expositie van de kunstenaars Leo Gerritsen met ruimtelijk werk van Cortèn staal en Fred Hemmes met landschappelijke schilderijen. De expositiecommissie van het Evertshuis heeft deze beide kunstenaars (die uiteraard een langere periode hun werk in het Evertshuis tonen) uitgenodigd. Het belooft een gezellige drukte te worden; er hebben zich voor de kunstmarkt al weer veel kunstenaars aangemeld. Bekende gezichten, maar ook nieuwe zullen we verwelkomen op dit altijd druk bezochte en gezellige evenement.

Er is nog plek om deel te nemen. Aanmelden voor een tafel of een open plek voor ruimtelijk werk is nog mogelijk. Een aanmeldingsformulier èn de voorwaarden vindt u op de website: www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl. Wacht niet te lang want vol is vol en de inschrijfperiode sluit eind van deze maand.

Maak gebruik van dit podium om aan de inwoners van onze gemeente te laten zien wat uw creatieve geest èn handen gemaakt hebben. We maken er een mooie dag van. We zien de kunstenaars en bezoekers graag; de toegang is gratis en de organisatie wordt verzorgd door “Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk”. Kijk ook eens op onze website www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl voor verdere informatie.

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk