KunstKadoroute Zuidzijde Bodegraven

Zaterdag 17 december 2022

Zuidzijdse Kunstenaars zetten een KunstKadoroute in Bodegraven op de kaart 

Dat er op de Zuidzijde veel kunstenaars zitten is bij eenieder die woonachtig is in Bodegraven-Reeuwijk wel bekend.

Deze kunstenaars hebben nu hun krachten gebundeld en het initiatief genomen om in het weekend voor de Kerstdagen op zaterdag 17 en zondag 18 december a.s. van 12.00 – 17.00 uur een KunstKadoroute Zuidzijde op de kaart te zetten.

De kunstenaars die meedoen aan deze route zijn:
Corrie Voordouw (no.47) – Willeke Piket | Wil Baas (no. 69A) – Magda Rijneke (no. 69B) – Leo van der Vlist (no. 73) – Annemiek van Brakel | John Wassenaar (no. 85) en Marry Buiks (no. 92).  

Er valt dan van alles en nog wat te zien qua kunst o.a. keramiek, beelden, schilderijen, glas en andere kunstvormen.

Op de locatie van de kunstenaar(s) ligt een stempelkaart. Als alle locaties zijn bezocht en de stempelkaart is voorzien van 6 stempels dan maakt men, na inlevering van de kaart bij één van de kunstenaars, ook nog kans op een kunstig prijsje zoals schilderijtjes – keramiek – workshop glasfusen.

Deze KunstKadoroute is overigens ook goed te bewandelen of te fietsen en zeer de moeite waard om in december te bezoeken.

ZA 17 | ZO 18 december 2022  –  12.00 – 17.00 uur  –  Zuidzijde Bodegraven

Corrie Voordouw

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk