Kunstexpositie Groene Harthuys 1 november t/m 12 december

Woensdag 01 november 2023

Corrie van der Veer
Corrie haalt inspiratie uit de natuur en creëert uit harde steensoorten  aaibare beelden die beweging  en vrijheid uitstralen.

Coby Schot
De portretten van Coby zijn van hoog niveau, waarin kracht en kwetsbaarheid zijn terugkerende elementen zijn. Onlangs genomineerd voor de portretprijs 2023!

Nelleke van Walbeek
Nelleke is bekend van haar koeienschilderijen. Naast de felgekleure doeken hangen er nu een aantal schilderijen van oude koeien in ingetogen kleuren.

Het Groene Harthuys

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk