KUNSTCAFÉ lezing door Rien Nobel – Landart in Nederland

Vrijdag 03 september 2021

Landschapskunst is een stroming in de moderne kunst uit de jaren 60 van de vorige eeuw als protest tegen vastgeroeste tradities. Nederland heeft naar verhouding met andere landen een groot aantal kunstwerken omdat het Rijk bij de ontwikkeling van de landschappen van de Flevopolders, geld vrijmaakte voor kunst.

Rien Nobel vertelt uitgebreid over Land Art en als u de werken zelf wilt zien kunt u meereizen met de Kunstbus op 20 mei 2021.

VRIJDAG 3 september 2021 Evertshuis Bodegraven
KUNSTCAFÉ / LEZING
AANVANG 20.30 uur
ENTREE € 9,00 (inclusief drankje)

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk