KUNST & THEATERPROGRAMMA’S 20/21 (onder voorbehoud) staan ONLINE op deze website!!

Maandag 31 augustus 2020

Kunst en theaterprogramma’s 2020/2021

Wij als Culturele Commissie Bodegraven- Reeuwijk krijgen van alle kanten programma’s aangereikt over kunst, cultuur, theater en musea.

Gezien het feit dat we helaas in een situatie zitten betreffende het COVID virus ( Corona) is alles wat we plaatsen in onze agenda altijd onder voorbehoud. U als bezoeker van deze site raden wij aan om altijd de website van de aanbieder te raadplegen om niet voor verrassingen te komen staan.

Wij wensen u voor het seizoen 2020 en 2021 ondanks de beperkingen die er wegens de Corona Virus zijn ontstaan toch een fijn, waardevol en fijne tijd om te genieten van alle kunst en muziek om ons heen

met vriendelijke groet

Culturele commissie Bodegraven-Reeuwijk

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk