Jeugdtheaterhuis in het Evertshuis

Zaterdag 20 oktober 2018

Vanaf oktober 2018 zetten we op zaterdagochtend onze theaterdeuren open voor kinderen die zich graag met theater bezig willen houden.

Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar en in de leeftijd van 7 tot en met 9 jaar starten we met musicalklassen.
Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt toneelspelen, zingen én dansen? Doe dan mee met de Musicalklas. Dans en zing de sterren van de hemel, ontdek kanten van jezelf waarvan je niet eens wist dat je ze had, maak nieuwe vrienden, krijg meer zelfvertrouwen en vooral: maak veel plezier!

Musicalklas S

Leeftijd: 4 – 6 jaar (basisschool groep 1, 2, 3)
Voor de allerjongsten die willen swingen, de hele dag door zingen en gaan stralen als ze publiek hebben, is de Musicaklas S heel geschikt. Samen met de dans- en zangdocent stappen ze de fonkelende wereld van de musical in en leren ze de eerste dansstappen en toonladders.
De eerste reeks van 10 lessen (najaar) worden afgesloten met een presentatie in onze theaterzaal. Aan het einde van de tweede reeks van 10 lessen (voorjaar) spelen ze mee in een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Aantal lessen: twee reeksen van 10 lessen à 45 minuten per les.
Tijd: zaterdagochtend van 10.00 – 10.45 uur (uitgezonderd schoolvakanties) Evertshuis Bodegraven www.evertshuis.nl
Kosten: € 85,00 per reeks

Musicalklas M

Leeftijd: 7 – 9 jaar (basisschool groep 4, 5, 6)
Wil je de sterren van de hemel zingen en dansen tot het zweet op je voorhoofd staat? Dan is musicalklas M wat voor jou!. In deze musicalklas leer je dansen, spelen én zingen.
Onze theaterzaal barst gegarandeerd uit zijn voegen van de energie als de groep de liedjes uit wereldberoemde musicals zoals The Lion King en Beauty and the Beast, instudeert. Gedurende het jaar werkt de groep naar verschillende presentatiemomenten toe.
Aan het einde van het jaar is er een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Aantal lessen: 25 lessen à 1,5 uur per les
Tijd: zaterdagochtend 11.00 – 12.30 uur (uitgezonderd schoolvakanties) Evertshuis Bodegraven www.evertshuis.nl
Kosten: € 325,00*
https://www.jeugdtheaterhuis.nl/inschrijven

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2015 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk