Kaasmuseum Bodegraven

Zaterdag 13 februari 2021

De culturele sector heeft het in deze coronatijd niet makkelijk. Ook het Kaasmuseum heeft haar deuren moeten sluiten maar gelukkig komen er betere tijden en kan zij weer (her)openen.

Het Kaasmuseum in Bodegraven streeft er naar om op zaterdag 4 juli de bezoekers weer welkom te heten. Tot die tijd wordt het museum aangepast om te voldoen aan de eisen die de overheid stelt om besmetting met het coronavirus te minimaliseren.
Op de website www.kaasmuseum.org zal informatie verschijnen voor de bezoekers.

Kaasmuseum Bodegraven, Stichting (Evertshuis)

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk