Goudse kunstenaar toont kleurrijk werk in de POP-UP Galerie Marryzglaz

Zaterdag 13 februari 2021

In de POP-UP Galerie Marryzglaz in de Kerkstraat in Bodegraven is nu ander kleurrijk werk te vinden van beeldend kunstenaar Hans den Hollander.

Hans den Hollander vervaardigt hedendaagse kunst in een moderne stijl waarbij de intensiteit van kleur en expressionisme centraal staat. Het werk wat nu te zien is met o.a. de titels bloemen, mooie weer, boom, ingesneeuwde stad, een boeket, avondrood, geeft de schoonheid van onze omgeving en het landschap aan.

Ook zijn doek met het dorpje Sluipwijk heeft hij op een pakkende wijze geschilderd.

Bij het vervaardigen van zijn doeken heeft Hans den Hollander maar één doel: het raken van mensen door zijn werk, en met maar één wens: dat men geniet van zijn kunst.
De POP-UP Galerie is op vrijdag en zaterdag van 11.00 – 16.00 uur geopend in de Kerkstraat.

MarryzGlaz

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk