Feestelijke opening expositie werkplaats cursisten Evertshuis

Dinsdag 21 januari 2020

Vrijdagavond 20 december vond de feestelijke opening plaats van de expositie van de gebruikers en cursisten van de werkplaats in het Evertshuis. Iedereen is van harte welkom!

In het Evertshuis is ruimte voor kunst. Elke week wordt in de werkplaats (lokaal 104) hard gewerkt door diverse groepen cursisten. Zo is er bijvoorbeeld op maandagochtend vrij beeldhouwen en op overige dagen open atelier, schilderen, de Boreftse Colour Schildersclub, boetseer- en beeldhouwgroep.

De werken die tentoongesteld zullen worden zijn:
• Beelden
• Schilderijen
• Keramiek
• Aquarellen

De expositie wordt geopend door Ton Rheenen (directeur van het Evertshuis) om 19:30 uur.
De expositie is gratis te bezichtigen tot 3 februari 2020 in de foyer.
Voor meer informatie over de diverse werkgroepen zie www.evertshuis.nl/info-werkplaats.

Praktische Informatie:
Opening Expositie Werkplaats cursisten en gebruikers
DATUM: vrijdag 20 december
AANVANG: 19:30 uur
ENTREE: gratis

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk