Vanaf heden te zien in Hoek29 een kleurrijke Lente expositie met 3 gastexposanten.

Dinsdag 01 september 2020

Te zien in Hoek29 t/m een kleurrijke lente expositie met gastexposanten.

Marti van Kranenburg. Reeuwijk

De foto’s van Marti van Kranenburg vertellen een intiem en fragiel verhaal. Zij maakt rustige beelden, soms geabstraheerd waarbij je, kijkend naar de beelden, kan mijmeren over wat het jou zegt. Met de foto vakschool en de Fotoacademie als basis, heeft zij haar eerste expositie in hoek 29

Jenny Olde Monnikhof

Jenny Olde Monnikhof zal in maart en april haar vrolijke glasobjecten exposeren bij galerie Hoek 29. Zij wordt geïnspireerd door bomen en gebruikt deze vorm veelal in haar werk. Kom kijken naar haar kleurrijk werk en zie wat lichtinval doet met glas in heldere kleuren.

Eric Ehlert. Bodegraven

Strakke, scherpe lijnen en spiegelende vlakken of zachte rondingen en aardse vormen. Het is de steen die bepaalt welk van de twee eigenschappen het te maken sculptuur gaat dragen .
Met dit credo houwt Eric Ehlert abstracte vormen uit harde steensoorten in moderne strakke belijning. Daarnaast schuwt hij niet het romantische pad te bewandelen. Soms figuratief, vaak geabstraheerd maar altijd met sentiment.

Daarnaast is natuurlijk het werk van de vaste exposanten te zien: Ap Quist, Barry Passchier, IJsbrand Swart, Nisett de Wit, Piet van der Zee en Corrie Voordouw.

Hoek29
Markstraat 29
Bodegraven

Openingstijden: dinsdag 10:00 – 14:00 uur; vrijdag en zaterdag 10:00 – 16:00 uur.

Voor meer informatie:
Corrie Voordouw
06 24690408

hoeknegenentwintig@gmail.com

Daarnaast is natuurlijk het werk van de andere vaste exposanten te zien: Ap Quist, Barry Passchier en IJsbrand Swart.

Hoek29
Markstraat 29
Bodegraven

Openingstijden: dinsdag 10:00 – 14:00 uur; vrijdag en zaterdag 10:00 – 16:00 uur.

Voor meer informatie:

Corrie Voordouw
hoeknegenentwintig@gmail.com

Kunstenaarscollectief en galerie Hoek 29 in Bodegraven bestaat 2 jaar.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk