Vanaf heden te zien in Hoek29 een kleurrijke expositie met 4 gastexposanten.

Dinsdag 21 januari 2020

Te zien in Hoek29 t/m 19 januari een kleurrijke expositie met gastexposanten.

Marja Tulp

Marja Tulp uit Zevenhoven haar werkwijze is veelzijdig, zij werkt meest met olieverf in de techniek van de oude meesters en de wegveegtechniek. Ook werkt ze graag met grafiet potlood.

Margreet Roorda

Belangrijk in haar werkwijze is het experimenteren met verschillende kleisoorten. Soms ontstaan er bij toeval mooie huidstructuren waar ze dankbaar gebruik van maakt. De huidafwerking speelt een grote rol in haar beelden, maar ook in haar schalen. Ze maakt gebruik van verschillende technieken, zoals draaien, handvormen en werken met gipsmallen. Ook past ze verschillende druktechnieken zoals linoleumsnede toe.
De natuur vormt voor haar een blijvende inspiratiebron. Soms verwerkt ze die inspiratie in een enigszins realistische vorm, de andere keer met een knipoog.

Janny Domburg

Klei is de basis van al haar werk. Destijds is Janny begonnen met veel draaiwerk, maar inmiddels uitgebreid met allerlei andere werkvormen zoals boetseren. In haar werkruimte start ze haar handwerk met een ‘brood klei’. Ze stookt haar werk in een speciale oven waarna ze het glazuurt. Daarna gaat het weer de oven in.

Ineke Duyndam

Ineke werkt met acryl en natuurlijk materialen op doek. Abstract en semi-abstract, en een prachtig kleurenpalet. Zij is een internationaal bekende kunstenares.

Daarnaast is natuurlijk het werk van de vaste exposanten te zien: Ap Quist, Barry Passchier, IJsbrand Swart, Nisett de Wit, Piet van der Zee en Corrie Voordouw.

Hoek29
Markstraat 29
Bodegraven

Openingstijden: dinsdag 10:00 – 14:00 uur; vrijdag en zaterdag 10:00 – 16:00 uur.

Voor meer informatie:
Corrie Voordouw
06 24690408

hoeknegenentwintig@gmail.com

Daarnaast is natuurlijk het werk van de andere vaste exposanten te zien: Ap Quist, Barry Passchier en IJsbrand Swart.

Hoek29
Markstraat 29
Bodegraven

Openingstijden: dinsdag 10:00 – 14:00 uur; vrijdag en zaterdag 10:00 – 16:00 uur.

Voor meer informatie:

Corrie Voordouw
hoeknegenentwintig@gmail.com

Kunstenaarscollectief en galerie Hoek 29 in Bodegraven bestaat 2 jaar.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk