Expositie Leo van den Boogaard: van abstract tot stillevens en portretten

Zaterdag 11 juli 2020

De Kunstroute van 16 en 17 mei ging niet door vanwege het coronavirus. Erg jammer natuurlijk. Toch is Bodegraven sinds 4 juni een nieuwe kunstlocatie rijker. Aan de Kerkstraat 12 is een nu een tentoonstelling ingericht van schilderwerken van Leo van den Boogaard.

Leo is bij velen welbekend, welhaast een Bekende Boreftenaar. Nadat hij is gestopt met schilderen is hij zich gaan toeleggen op schilderen met penseel, palet en ezel. Gaandeweg kreeg hij steeds meer de smaak te pakken.

Een rijke schakering variërend van abstract tot stillevens en portretten van bekende artiesten. Verrassend om te zien hoe al deze stromingen toch een bijzonder geheel vormen. Het vele werk van Leo brengt ook met zich mee, dat er bij hem thuis bijna geen plek meer is te vinden waar nog schilderijen kunnen worden opgehangen.

Daarom biedt hij de schilderijen nu te koop aan. Speciaal gedurende deze tijdelijke expositie zijn de prijzen naar beneden bijgesteld.

Ga zelf kijken en genieten van het kleurrijke werk van Leo. Deze tijdelijke expositie in de Kerkstraat 12 is geopend op donderdag en vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur (wijzigingen voorbehouden). Leo is er dan zelf om het verhaal achter elk werkstuk aan u te vertellen.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk