Expositie in het Evertshuis ‘Sport en Beweging’

Dinsdag 22 januari 2019

De cursisten en gebruikers van de werkplaats Evertshuis hebben voor hun jaarlijkse expositie voor een gezamenlijk thema gekozen: ‘Sport en Beweging’.

In lokaal 204 wordt wekelijks vol enthousiasme geschilderd, geboetseerd en gebeeldhouwd door diverse kunstliefhebbers. De cursisten tonen beelden, schilderijen, aquarellen en keramiek.

Op zaterdag 12 januari,werdt deze expositie feestelijk geopend door Alice Bekkering (publiciteit en communicatie Evertshuis) in de foyer.

Deze expositie is gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van het Evertshuis van 12 januari t/m 6 februari 2019.

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 12 januari 2019
Genre: Expositie opening
Aanvang: 16:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie over lessen en de werkplaats zie www.evertshuis.nl/info-werkplaats
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2015 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk