Expositie aquarellen in het Huis van Alles Reeuwijk Brug

Dinsdag 17 mei 2022

Reeuwijk Brug – Er zijn vakkundige aquarellen van dieren, landschappen en bloemen te zien tijdens de openingstijden van de bieb aan de van Staverenstraat 39a.

De schilderes is Mevr. van Dam-Ogi ( 95 jaar), inwoonster van Reeuwijk sinds 1952 en bij velen bekend. Zij heeft jarenlang in het winkeltje in de Reehaven gestaan en wijlen haar man maakte van iedereen zijn – of haar klokje.

Zij heeft altijd graag geaquarelleerd en volgens haar zit het creatieve in de familie omdat ook haar broer en oom schilderden.

Het zijn prachtige aquarellen en de moeite waard om eens te gaan bekijken. Ze hangen in de expo-en activiteitenruimte van het Huis van Alles/Bieb tot eind april. Wanneer er geen besloten activiteit is kunt U zo naar binnen lopen.

Huis van Alles Bodegraven-Reeuwijk

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk