Cowboy Billie Boem en Sinterklaas (3+) in het Evertshuis Bodegraven

Zaterdag 04 december 2021

Cowboy Billie Boem heeft dit jaar een afspraak met Sinterklaas. Zij kennen elkaar al jaren en in de periode dat de Sint in Nederland is, komt hij altijd even op bezoek. Het liefst spreken zij af op plekken waar veel kinderen zijn, zodat die ook kunnen genieten van deze bijzondere ontmoeting.

Sint en Cowboy Billie zorgen elk jaar weer voor een gezellige middag waarin veel verteld en gezongen wordt. De meegekomen Pieten springen in het rond van plezier, strooien misschien wel pepernoten en maken er altijd weer een groot feest van. Als Sint afscheid heeft genomen van zijn vriend, blijft hij vaak nog even achter om met de kinderen te kletsen.

Cowboy Billie Boem en Sinterklaas is een interactieve voorstelling, gevolgd door een nazit waarin Sinterklaas en de Pieten nog even aandacht hebben voor de kinderen. Een “ ouwerwetse” Sinterklaasmiddag, een middag waar de kinderen van smullen!

ZATERDAG 4 DECEMBER 2021

JEUGD & FAMILIE (3+)

AANVANG 15:30 uur

ENTREE € 10,00

DUUR 60 min. zonder pauze

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk