Beperkt Houdbaar – ‘De Première’

Donderdag 20 mei 2021

Klamme handjes. Gierende zenuwen. Een verwachtingsvolle, uitverkochte zaal. Het is tijd voor: de première. Voor de meeste artiesten een nachtmerrie, voor improvisatie-duo Beperkt Houdbaar een droom. Zij gaan komend seizoen opnieuw in première met een splinternieuwe voorstelling. Sterker nog: bij aanvang weten zij niet eens waar de show over zal gaan… want dat bepaal jij!

Waar De Lama’s improvisatietheater bekend hebben gemaakt, laat Beperkt Houdbaar zien wat er nog meer mee kan. Van hilarische sketches en acrobatische hoogstandjes tot volledig geïmproviseerde musicalnummers: Stefan Hendrikx en Andries Tunru doen ’t moeiteloos. Samen met pianist Joep Hullegie. Messcherp, muzikaal en vooral ongelofelijk grappig. Niet voor niets werden zij al twee jaar op rij Nederlands Kampioen Improvisatietheater!

Andries werd afgelopen jaar landelijk bekend door zijn weergaloze deelname aan ‘De Slimste Mens‘. Hij werd maar liefst 7x dagwinnaar, een record! In de finale verloor hij nipt van ‘Snollebollekes’ Rob Kemps.

Evertshuis DONDERDAG 20 MEI 2021

CABARET / IMPROVISATIETHEATER

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 19,00 (inclusief drankje als de horeca weer open mag)

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk