Belevingsroute In de kern: Driebruggen, Waarder, Nieuwerbrug

Vrijdag 14 juni 2019

Stap in de bus en laat het theater op u afkomen!

Theatermaker Michiel van de Burgt zocht voor het project ‘In de kern’ verhalen uit de regio en maakte daar enkele mini-voorstellingen van.

Deze zijn niet te zien in de theaterzaal van het Evertshuis, maar op locatie in Driebruggen, Waarder en Nieuwerbrug. Neem plaats in een bus van busmaatschappij Verhoef en laat u meevoeren op een ware belevingsroute langs deze kernen.

Onderweg klopt de voormalige wijkverpleging aan, versperren Romeinse ridders te paard de weg en probeert iemand in te stappen met een ouderwetse strippenkaart. Beleef deze voorstellingen en nog veel meer!

De route Driebruggen – Waarder – Nieuwerbrug duurt een uur en de bus vertrekt elke 45 minuten vanaf Custwijc, Laageind 1, Driebruggen.
U kunt uw plaatsbewijs aanschaffen door op de gewenste vertrektijd te klikken.

Vrijdag 14 juni 2019
Vertrek 19.00 uur
Vertrek 20.15 uur

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk