Beatrice en Vera van der Poel – ABBA XS

Vrijdag 22 januari 2021

ABBA XS is een feest der herkenning, ga mee terug in de tijd, voor elke generatie een heerlijke muzikale top avond met de tijdloze hits. De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn: bij de piano. De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA, het succes, de roddels, het drama, de achterklap; alles wat je altijd al wilde weten van de blonde Agneta en rode Anni-Frida. Over het grote verdriet, het geld, de scheidingen en de glamour die ABBA kende.

Beatrice en Vera hebben een fabuleuze sound, zoals alleen zusjes kunnen klinken. En niets moet, maar meezingen mag!

Vera is docente zang aan het conservatorium en maakte furore met de elektropop band Mimezine. Ze bracht twee solo albums uit, trad op met de Nits en het string-quartet Zapp.

Beatrice heeft diverse albums en theaterconcerten op haar naam staan met Nederlandstalige repertoire. Ze werkt(e) o.a. met Maarten van Roozendaal, Marcel de Groot, Paul de Munnik, Bob Fosko en auteur Thomas Verbogt, op het North Sea Jazz Festival en de Parade en spreekt audioboeken in.

ZATERDAG 22 JANUARI 2022 Evertshuis Bodegraven

MUZIEK

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 20,00 incl. drankje*

*met coronatoegangsbewijs (of de dan geldende coronamaatregelen)

Foto: Martijn Swart

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk