ApArt – Facestories Parkvilla Alphen aan de Rijn

Zondag 28 november 2021

Fotograaf Ap Quist & band Apassie Apassie & Ap Quist | Face stories

Voor de derde keer alweer vinden de band Apassie en fotograaf Ap Quist elkaar in een voorstelling waarbij beeld, muziek en zang een eenheid vormen.

Je wordt tijdens de voorstelling Face Stories verrast met uiteenlopende ‘stories’ ingebed in verschillende muzikale omlijstingen uit diverse muziekstijlen.

Het zijn flarden of stukjes uit iemands leven, zonder in de documentaire fotografie te geraken. Ieder gewoon mens blijkt toch uniek en bijzonder te zijn. De verhalen zijn ontdekkend en ontroerend. Ook zijn er een aantal nummers waarin fotograaf Ap Quist de muziek als leidraad heeft genomen en daarbij beelden heeft gemaakt die passen binnen ‘Face Stories.’

Face Stories is lastig in een adem samen te vatten. Zie de voorstelling als losse muzikale beeld- gedichten in een voorstelling. Ze zijn op zichzelf staand, horen niet bij elkaar, maar door het DNA van de dichter of in dit geval Ap als fotograaf en de band Apassie wordt het wel een apart geheel. Zonder de professionele en gepassioneerde muziek van Apassie zou het onmogelijk zijn deze Face Stories te vertellen.

Er is veel, heel veel te zien en te horen!

‘Ieder mens is uniek en heeft een eigen verhaal of passie: Kleurrijk of monochroom zoals het leven.’

ZATERDAG 28 NOVEMBER 2021

SPECIAL / LIVE MUZIEK & FOTOGRAFIE

AANVANG 15.00 uur

ENTREE € 15,00 (inclusief drankje)
Parkvilla
Park Rijnstroom
Cornelis Geellaan 2
2406 JG Alphen aan den Rijn

Foto’s: Ap Quist

Cultureel centrum Evertshuis

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk